STA JE OVO
3 posters
Stranica 1 / 1.
STA JE OVO
Ovak vidim da je stalno 0 igraca ? propao server ? ajmo sta je osli na drugi server vucite svoje debele ljene guzce natrag na server idemo ga poboljsat , pa nemoze bit prazan stalno server dobro smo poceli po 10 igraca online sad svi odjeb* , ak necete igrat napisete reply da owneri nebacaju novce za ku***
Matt Stiffler- Broj postova : 6
Re: STA JE OVO
Da ono ja sam na kompu svaki dan oko 3-4 sata i uvjek mi je ukljucen progaam samp i niakd nikog na serveru. A tak je i na forumu, eto sad kod ovo pisem jedini sam logirani :O
depearce- Broj postova : 42
jbg ljudi ja sam se tek sinoć vratio iz BIH pa nisam mogo igrat l dobro kažete stalno je 0 igrača... ja sam nekad igro kad je bilo 0 samo zbog pay daya al dosadno je kad nema nikog, trebali bi malo oživiti server...
Sabo_King- Broj postova : 40
dajte ljudi stvarno ne budite pizde!! za koji kurac owneri bacaju novac!! zašto nitko ne igra. jebote svi visite na tom jebenom ST, a on propada, od njega nema ništa! dajgoro je popizdio možda ga ugasi, admini sami sebe banaju zato što im igrači seru da zbog njih odlaze itd. jebo vas ST dođite igrat vamo ili recite ownerima da neće nitko igrat pa nek zatvori server da ne bacaju pare bezveze.
Sabo_King- Broj postova : 40
Sabo_King je napisao/la:dajte ljudi stvarno ne budite pizde!! za koji kurac owneri bacaju novac!! zašto nitko ne igra. jebote svi visite na tom jebenom ST, a on propada, od njega nema ništa! dajgoro je popizdio možda ga ugasi, admini sami sebe banaju zato što im igrači seru da zbog njih odlaze itd. jebo vas ST dođite igrat vamo ili recite ownerima da neće nitko igrat pa nek zatvori server da ne bacaju pare bezveze.
tako je, ono vec tjedan dana nema nikog na servu kad sam ja na komou
depearce- Broj postova : 42
Stranica 1 / 1.